LETTERA APERTA: IL FUTURO DELLA MUAYTHAI NELLE VOSTRE MANI

Görünümler

AÇIK MEKTUP: ELLERİNİZİN Muaythai İÇİNDE GELECEK

dan E'passato çok az FIMT ve WAKO arasındaki unutulmaz anlaşması ve zaten biz ilk sonuçlar gördük. Zaten birçok spor kulüpleri, aslında, katılmak isteyen bizim sanayi IFMA Muay Thai, bilgi ve ayrıntıları isteyerek daha iyi bu hareket özgürlüğü ve tam organizasyonel özerklik var olduğu içinde tarihi birliğe götürecek anlamak.

Tüm İki FIMT gerçeklik içinde olanlar ve WAKO arasında belli bir uyum sağlayacaktır Bu anlaşma rol kaplı ve o anda ağırlıklı bir danışman FIMT yürütmenin halihazırda kurulmuş varlığına IFMA sayesinde daha büyük ve daha etkin temsil hakkına sahip olacak aynı. yeni birliğin, Ayrıca WAKO tüzüğündeki değişikliği yoluyla, kesinlikle mevcut tüm spor dallarında için demokrasi ve eşit anlatım ilkelerini kuracak.

Muay Thai ve sporcular cezalandırılmış edildiği sırasında fedakarlık ve mahrumiyet yıllar sonra, o zaman memnun olabilir, şimdi tüm savaşçıları iyi savaşçıları tarafından yapılan tek İtalyan Şampiyonası'nda yarışmak ve İtalyan milli takımının seçiminde katılacak özellikle çünkü kim gidecek Avrupa ve dünya şampiyonlukları IFMA targati, Sadece gerçekten tüm uluslararası tarafından tanınan. Seçtiğim ve olacak olanlar İtalyan Ulusal Muay Thai parçası olacağını vurgulamak istiyoruz, Onlar da tam Coni tarafından tanınan Federasyonumuz tarafından giderleştirilecektir.

Tüm bunların ışığında, bu nedenle, Tüm bu spor kulüpleri , öğretmen ve sporcular, Bugün bu mevcut gerçekliğin dışında kalmak devam, Artık haksız yere şikayet nedeni olacak, onlar onun önünde bütün ümit gol gerçekleşmesini var çünkü, yani "Yalnızca Muaythai konteyner biri", kahramanları nerede Sporcular ve Öğretmenler.

Tüm bu etraflıca izah edilmiştir umut, böylece o federasyondaki tüm şirketlerin izin için ne kadar önemli anlamak, Sevgili disipline güç ve tutarlılık vermek, ve İtalya muaythai. Sonra eğer yeni spor yıl, birileri kalmaya karar, Belli ki diyerek İtalya'da sanayi parçalanmış olduğunu Muay Thai şikayet edecek, ve diğer bahaneler aramaya.

Esas özgürlüğü biridir Demokrasinin temel taşları, ancak birçok spor organizasyonları Combat, küçük ve büyük, Bunlar hakemler hazırlıksız ve eşsiz kurallara uymaz çeşitli disiplinlerde olayları yapmak, güvercin sağlık düzenlemeleri bilmiyorum Üst düzey sporcular ve Çocuk korunması için, o zaman artık demokrasiden söz ediyoruz, ama biz gerçek bir karmaşa karşı karşıya, varolmayan kısaltmalar ile ödül olarak sunulan tüm çok kayışı saymıyorum. gitmek için yol uzundur, ama kesinlikle biz tek İtalyan Şampiyonası Muay Thai olan başarılı olacağı (Boks gelince), Kısacası çünkü, Muay Thai de olimpiyat programına girmeli, ve sadece delilik olurdu dışında kalmak!

AÇIK MEKTUP: ELLERİNİZİN Muaythai İÇİNDE GELECEK